SELECT ISSUE

Indexată BDI | IDB Indexed
![]() | |
![]() |
|
![]() |
HIGHLIGHTS
Publicarea de articole științifice
Stimați cititori, vă reamintim că autorii primi ai articolelor științifice pot acumula 80 de credite EMC în urma publicării. Dacă un articol are mai mulți autori, cele 80 de credite [...]
RJP și SRPed oferă anual Premiul Național pentru Știință și Cercetare - pentru autorii celor mai bune articole științifice publicate [...]
Tema plagiatului este tot mai mult discutată în ultima vreme. Apariția unor programe performante de căutare și identificare a similitudinilor între texte [...]
Food allergy and asthma
Claudia Ierima, Alexandru Dimitriu and Augustin Ierima
ABSTRACT
Worldwide, food allergy is a large and growing public health problem. Exacerbations associations with asthma are described in many recent international multicenter studies. Therefore, this article seeks to highlight the role of food in respiratory symptoms and the circumstances in which the food allergy should be considered especially in patients with asthma and/or allergic rhinitis.
Key words: food allergy, asthma, allergic rhinitis